11 Şubat 2010 Perşembe

DÜDEN ŞELALESİ-ANTALYA





Özellikle, yazın sıcak günlerinde, biraz serinlemeye ihtiyaç hissettiğinizde, şehre yakın düden şelalesini tercih edip, rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Aracınızı park etme sorun olmaz. Şelalenin görülebileceği bir yere oturup, bir restoranda yemek yiyebilir veya kendi hazırladığınız yiyeceklerden tadabilirsiniz. Kesin olan şu ki; bu muhteşem manzarayı seyretmekten ve bu serin ortamda bulunmaktan büyük keyf alacağınız. Çünkü; Antalya’nın en güzel şelalelerinden birisi burada.Bu mağara, şelaleyi daha güzel yapmaktadır. Düden Şelalesi, bu mağaradan 10 km sonra başka bir güzelliği daha Lara'dan Akdeniz'e dökülerek bir kez daha insanlara güzelliğini göstermektedir.
NASIL GİDİLİR
Belediye Halk Otobüsleri ve minibüsler ile şehiriçinden ulaşım mümkün. Özel aracı ile gidenler için; Antalya-Alanya çevreyolundan sola sapılarak gidebiliyor. Piknik alanı giriş kapısı önünde, büyük bir otopark var. Ücreti karşılığında, aracınızı rahatlıkla park edebilirsiniz.
NE YENİR
Burada; piknik yerlerinin yanısıra restoranlar, kafeteryaların bulunduğu mesire yerleri ve bölgenin bolca turist çekmesinden dolayı, hediyelik eşyalar satan dükkanlar var. Kapı dışında bulunan develere binmek, fotoğraf çektirmek de mümkün.Piknik yapmayı sevenler ve tercih edenler için mesire alanında, bolca piknik masası var. Ayrıca; balık restoranlarında oturup, balık da yiyebilirsiniz.
Degirmen Restaurant Tel:0242 417 55 38

4 yorum:

Adsız dedi ki...

I know this website provides quality based articles or reviews
and additional data, is there any other site which provides these
kinds of things in quality?

Here is my webpage payday loans online
my web page :: pay day uk

Adsız dedi ki...

I'll right away snatch your rss as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please let me realize in order that I may just subscribe. Thanks.

Also visit my website - Psn Code Generator

Adsız dedi ki...

I always emailed this weblog post page to all my associates, for the reason that
if like to read it afterward my links will too.

Also visit my website: Generateur de Code PSN

Adsız dedi ki...

Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick
shout out and say I genuinely enjoy reading through your blog posts.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the
same subjects? Thanks!

Look into my homepage ... psn code generator